0

Amanare plata facturi

Amanare plata facturi

Amanare plata facturiPentru a veni in ajutorul clientilor care faceau platile prin OP, am luat decizia de a oferi posibilitatea prelungirii termenului de plata (amanare plata facturi) avand in vedere restrictiile de circulatie precum si reducerea programului de lucru sau a restrangerii activitatii ale sucursalelor bancilor in incercarea de a preveni raspandirea COVID-19.
Astfel, putem prelungi data scadentei cu pana la 30 zile pentru situatia prezentata mai sus. Daca modalitatea de plata implicita este “Plata prin tarnsfer bancar”, in momentul in care deschideti factura din contul client, puteti alege una dintre variantele de plata online: Plata card sau Paypal, caz in care tranzactia este facuta si recunoscuta aproape instant.

Odata acceptata aceasta tranzactie de catre banca emitenta a cardului cu care ati platit sau de catre Paypal in cazul in care ati ales aceasta optiune, veti primi pe mail confirmarea platii precum si factura fiscala atasata.

Procedura de lucru amanare plata facturi: fie dati un reply la emailul de instiintare a emiterii facturii, fie deschideti un ticket de suport.

Nota: prelungirea termenului de plata nu se aplica urmatoarelor servicii: servere dedicate, servere virtuale (VPS), inregistrare/reinnoire domenii, licente (cPanel, CloudLinux s.a)

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.