0

Gazduire FULL SSD

Gazduire FULL SSD

Gazduire full SSD
Din 2016 ne-am extins serviciile de gazduire web cu o locatie noua in Europa (Germania [DE]) incercand astfel sa ne apropiem de partea vestica a Europei pentru aceia dintre dumneavoastra care aveti site-uri/business-uri online ce se adreseaza publicului si din aceasta zona (Anglia (UK), Franta (FR), Belgia (BE), Germania (DE), Spania (ES), Portugalia (PT) sau Italia (IT)). In afara de acest avantaj, un aspect important ce difera fata de abonamentele actuale este legat de memoria RAM alocata fiecarui client, nivelul minim la aceste abonamente fiind similar cu unul peste mediu al celor de baza (EHR) cu costuri reduse poate la jumatate si mai mult spatiu pus la dispozitie pentru gazduirea proiectelor.

Cel mai ieftin abonament de gazduire in Europa (EU1) include 3GB spatiu SSD, 25 adrese email, 10 MySQL db (v8.0.20 ATM), 5 domenii gazduite, nelimitat conturi ftp, domenii parcate si subdomenii, 150% CPU alocat, 256MB RAM, 1GB vMEM si 50 nProc. Cost: 1.50 € lunar (18.00 €/an) sau 2.00 €/luna la plata lunara.

Abonamente gazduire web SSD in Europa pe servere specializate (SuperMicro) echipate cu hardware enterprise, procesoare din generatia 2019-2020, CloudLinux, cPanel/WHM, Antivirus, Antimalware, Firewall, NodeJS, Ruby, Python si Softaculous. Spre deosebire de celelalte abonamente, linia de abonamente “EU” are alocarile de resurse mult superioare iar spatiul oferit este de cateva ori mai mare decat la abonamentele entry level (ex. EHR, EHR1) .

Update 15.06.2020: Abonamentele vor beneficia GRATUIT de migrarea pe servere FULL SSD fara modificari de pret (Programare pentru 28.06.2020). [ Tabel abonamente ]

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.