0

Licenta cPanel: Modificari

Licenta cPanel Experthost.ro

Salutare tuturor!

La inceputul lunii, cPanel a aprins fitilul cu o veste care a bulversat industria hostingului: modificarea structurii si implicit e pretului pentru licentele cPanel.

In linii mari, structura de baza ramane oarecum similara, divizata pe doua categorii: cPanel Cloud si cPanel Metal, unde cPanel Cloud este varianta pentru medii virtualizate (VPS) iar cPanel Metal este varianta pentru servere dedicate.

Primul motiv invocat pentru aceste modificari, este acela ca cPanel a lansat structura si preturile acum mai mult de 20 de ani si ca de atunci s-au imbunatatit si au crescut ca si putere si ca investesc sau au investit mult in dezvoltare si ca facand aceasta actualizare, le va permite pe viitor sa foloseasca mai multe resurse in dezvoltarea si securizarea platformei.

Text original: As the company has evolved, cPanel has added more development resources, more structure, and more brain power that, in turn, makes it possible to take on an
increasing number of development projects. Adjusting our prices will ensure that we can continue to invest in product development, thrive in an increasingly hostile security landscape, grow our customer ecosystem, and remain a leader in hosting automation.

Licenta cPanel Cloud

    1. cPanel Cloud va avea urmatoarea structura:
      1. cPanel Solo Cloud – 1 cont
      2. cPanel Admin Cloud – max 5 conturi
      3. cPanel Pro Cloud – max 30 conturi
      4. cPanel Premier Cloud – max 100 conturi
      5. cPanel Premier bulk – cost per cont incepand cu contul 101

Licenta cPanel Metal

    1. cPanel Metal va avea urmatoarea structura:
          1. cPanel Premier metal – max 100 conturi
          2. cPanel Premier bulk – cost per cont incepand cu contul 101

Tinand cont de cele de mai sus, care intra in vigoare de la 1 septembrie 2019, cel mai probabil vor aparea modificari de pret la abonamentele de gazduire low cost. Inca nu stim concret cum se vor reflecta schimbarile de pret insa cu siguranta nu vor fi dramatice.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.