0

Electrician autorizat pentru Orsova, Dr. Tr. Severin Mehedinti

Electrician autorizat pentru Orsova, Dr. Tr. Severin, Mehedinti si Caras-Severin

Numele meu este Keberle Marian si de 20 de ani lucrez in domeniul instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune, ocupandu-ma in acelasi timp si de instalatii electronice si automatizari industriale (intretinere statii asfalt computerizate) pe care le pot face la preturi foarte bune si negociabile.

Sunt electrician autorizat cu o vechime de peste 20 de ani si caut oferte de lucru ca electrician-electronist pentru instalatii acasa sau industriale.

Dispun de tot echipamentul necesar pentru reparatii electrice sau instalari noi la o casa, vila, bloc sau alt tip de imobil (pensiuni, hoteluri, unitati de cazare), inclusiv truse cu materiale pentru interventii ce tin de electronica.

Dispun de autoturism personal si ma pot deplasa fara probleme in Orsova, Drobeta Turnu Severin sau alte localitati din Mehedinti, Caras-Severin, Timis si Dolj.

La cerere pot executa instalatii electrice inclusiv in Iugoslavia sau alte tari invecinate.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.