0

Ce nu imi place

Părțile bune/interesante, avem cunoștință de ele (mai mult sau mai puțin) însă cu siguranță există și lucruri care nu sunt întocmai pe placul tuturor, motiv pentru care există această zonă a blogului, unde fiecare client sau potențial client este liber să își spună punctul de vedere legat de serviciile oferite și, în mod special, facem referire la serviciile de găzduire web unde clienții sunt mai dificili (a se citi: suspicioși).

Nu vom afirma niciodată că suntem cei mai buni în domeniu, că avem cele mai bune oferte (chiar dacă la un moment dat am avut al doilea cel mai bun preț din România) sau că putem satisface orice gen de cerință din partea clientului, dar putem afirma că întotdeauna am încercat și vom încerca să fim cât mai flexibili cu putință și cât mai aproape de nevoile clientului.

Comentariile scrise pentru a câștiga linkuri, care conțin expresii triviale sau care nu sunt conforme cu realitatea, vor fi moderate fără excepție ! Pentru linkfarm, încercați în altă parte.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.