17

Găzduire web cu plata prin SMS

Găzduire web cu plata prin SMS

La cererea clienților sau a celor care ne-au vizitat site-urile și/sau au trimis emailuri, am activat și acest sistem de plata online, mult mai comod, suficient de rapid însa puțin mai costisitor datorită comisioanelor percepute de opratorii de plați prin SMS, unde diferența între ce achitați Dvs și suma incasată efectiv de noi, poate ajunge până la 65%.

Cu titlu exemplificativ putem spune ca la 1 euro plătit de Dvs, noi încasam aproximativ 0.35 euro (35 eurocenți), motiv pentru care apar diferențele între pachetele de găzduire web cu plata online (Card, Transfer Bancar/Plata numerar/Online Banking/OP sau Paypal) și cele cu plata prin SMS. Alegerea vă aparține în totalitate însa, trebuie reținut faptul ca un pachet ”normal” nu poate fi achitat prin SMS, motiv pentru care, planurile ce pot fi achitate prin SMS sunt prinse în categorii separate, deci comandate și facturate ca atare.

Instrucțiunile privind pașii necesari efectuării unei plăți prin SMS îi veți primi în mod automat pe emailul folosit la înregistrare, la finalizarea procesului de comandă. Moneda de facturare este EUR (€).

Operatori și valori disponibile:

3 EUR (€) – Vodafone, Cosmote si Orange

5 EUR, 7 EUR și 10 EUR – Vodafone si Cosmote.

Pachete găzduire web cu plata prin SMSGazduire web cu plata prin sms.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

17 Comentarii

    • Da, se pot înregistra domenii cu plata prin SMS deși recomandarea noastră este să apelați la variantele clasice(Card, Paypal, Transfer Bancar) datorită comisioanelor existente la astfel de plăți (prin SMS).
      La momentul completării formularului de comandă pentru pachetele găzduire cu plata prin SMS, există opțiunea de a plăti și înregistrarea domeniului tot prin SMS (+ 3.00 eur) care trebuie să fie bifată. În cazul în care nu o bifați, domeniul nu va fi înregistrat sau la confirmarea Dvs, va fi adaugată la proforma existentă si actualizată valoarea de achitat.

  1. Se poate inregistra si domeniu cu plata prin sms? Vreau sa iau un .com sau .net.

    • Momentan această facilitate nu este disponibilă acum însă dacă nu este nicio grabă, puteți încerca peste cateva zile când sperăm că va fi pusă la dispoziție.

      • Gata! Am facut comanda si domeniul este deja activ. A durat maxim maxim 10 minute de cand am primit email cu ok. Foarte tare! +1

  2. Eu acum am luat pe 3 luni si daca vreau sa schimb pachetul cu altul mai mare si sa platesc in fiecare luna dar nu tot prin SMS, se poate ?

    • Da, se poate. Urmăriți pașii pe care vi i-am explicat mai sus și alegeți pachetul dorit. Dacă vă ajută, putem face noi acest lucru (upgrade pachet) însa va trebui sa deschideți un ticket suport în care să specificați noul pachet ales precum și perioada de facturare dorită iar noi vom aplica schimbările respective.

    • Depinde în mare măsura de periodicitatea plaților făcute prin alte metode decât cea inițială. În cazul în care optați pentru alte modalități de plată pe o perioadă mai mare sau cel puțin egală cu perioada de facturare, puteți opta pentru orice alt pachet de găzduire facând upgrade/downgrade la pachetul actual. Această operațiune se face din Contul Client > Serviciile Mele și modificăm modalitatea de plată cu cea aleasă ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.