6

Site nou Experthost.ro + promotii

Site nou Experthost.ro + promotii

Iata ca am lansat si noua versiune pentru Experthost.ro. Este adevarat ca am intarziat cu 2 zile insa nu se potriveste intotdeauna ce ne dorim, cu ce se intampla de fapt 🙂

Exista posibilitatea de a avea mici erori sau greseli (typo) in continut insa in timp vom repara unde este nevoie. Ce aduce nou aceasta versiune? In afara de structura si design, venim cu cel puti 3 promotii interesante:

  1. cod promo inregistrare domeniu: pro15off – ofera reducere 15% din total comanda la inregistrarea unui domeniu .com, .net, .org, .info, .eu, .biz, .me, .pro sau .ro (inclusiv plata anuala) impreuna cu un pachet gazduire web PRO pe o perioada de minim 3 luni
  2. voucher pentru migrare cont de la alt furnizor: experthost – ofera reducere 25% din totalul comenzii si se aplica abonamentelor gazduire Experthost (EHR) sau PRO indiferent de perioada facturata
  3. cod promo reseller hosting: reseller15 – ofera reducere 15% la comanda unui abonament reseller gazduire indiferent de perioada aleasa. Valabil pana la 31.12.2012.

——-

Later edit: Am schimbat vechiul framework cu unul mult mai lejer si mai elastic. De data aceasta, functioneaza la fel de bine si pentru mobile cat si pe Firefox, Chrome si Safari. Pentru IE nu este 100% compatibil insa exista solutie si pentru putinii utilizatori. Pentru moment am ales redirectionarea pana la finalizarea variantei IE * ce va fi disponibila aici

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

6 Comentarii

    • Nu stiu daca putem aproxima in mod corect un interval in care va fi gata, atata vreme cat dezvoltatorul temei este singurul care poate sti. Ca masura de backup, se lucreaza in paralel la o alta varianta, compatibila si cu IE (testat pe 9.0.8112).

  1. Noul site nu merge bine in IE9. Eu am windows 7 pe 64 biti si ca sa-l vad corect trebuie sa foloesc firefox

    • Multumim pentru feedback. Am aflat si noi despre multe alte minusuri numai dupa ce a fost aproape finalizat insa a fost prea tarziu. Deocamdata vom folosi varianta actuala pana cand vom avea definitivata una care fie compatibila cu toate browserele si device-urile.

      • Va recomand sa treceti la varianta veche deoarece veti pierde multi potentiali clienti care folosesc IE si vor vedea ca site-ul nu merge.

        • Deja s-a inceput lucrul la o varianta care sa fie compatibila si cu IE desi, din multe statistici, primele doua locuri in materie de browsere sunt ocupate de Firefox si Chrome urmate de Opera, IE si Safari. Internet Explorer nu mai reprezinta o referinta in verificarea compatibilitatii unui site.
          Programatorul care a realizat tema a spus ca este compatibila cu IE insa tind sa cred ca este vorba de versiuni mai vechi.
          Daca un potential client se rezuma in a-si face o parere despre un furnizor doar pentru ca un site nou nu este 100% compatibil cu un anumit browser, inseamna ca se va simti in mediul sau acolo unde vede un site cu totul felul de brizbriz-uri si glittering stuff in detrimentul calitatii serviciilor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.