0

Magazin reduceri – ReduceriMagazine.com

Magazin reduceri – ReduceriMagazine.com

Pentru utilizatorii care vaneaza reduceri si promotii online avand avantajul de a vizualiza mai multe produse fara sa mai fie nevoiti sa stea in trafic sau sa caute minute bune un loc de parcare, exista un loc unde pot gasi grupate mai multe produse in oferta, de la diversi furnizori.

Acolo unde se poate, promotia este afisata atat sub forma de discount procentual cat si ca diferenta de costuri intre pretul normal si pretul produsului aflat in promotie (la reducere). Produsele prezentate sunt din diferite categorii; de la electronice si electrocasnice, IT&C, produse cosmetice pana la articole vestimentare sau incaltaminte fara a incheia lista.

Produsele in oferta sunt marcate corespunzator (un ribon inscriptionat cu “OFERTA”) si pot fi comandate online, in functie de valoarea comenzii, livrarea putand fi gratuita.

In alte situatii, prin “promotie” se poate considera oferirea gratuita a unui produs (ex: Laptop Asus i3 cu Windows8 gratuit), sau ochelari 3D la achiztionarea unui TV LED Full HD, ba chiar faimosul joc NeedForSpeed (NFS) Most Wanted oferit gratuit la achiztionarea unei console PS3 (PlayStation3) super slim 500GB.

Produsele sunt selectate zilnic si atunci cand avantajale cumparatorului sunt notabile, vor fi afisate pe site.

Un alt portal dedicat reducerilor la diverse categorii de articole (de la imbracaminte, incaltamine, accesorii pana la articole uz casnic si articole sportive) este Reduceri si Oferte unde sunt deja o serie de reduceri incaltaminte dama precum si cateva articole interesante din categoria reduceri haine dama.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.