0

Tigari.net – Magazin online tigari electronice

Tigari.net – Magazin online tigari electronice si accesorii

http://www.tigari.net/categorie-produs/tigari-electronice/In August se anunta lansarea unui magazin online ce va pune in vanzare diverse modele de tigari electronice precum si accesoriile specfice si bine cunoscute de cei care folosesc o tigara electronica: e-lichide, rezistente de schimb, atomizoare, mustiuce, baterii si acumulatori dar si moduri mecanice sau electronice si accesoriile acestora (acumulatori, huse protectie, fir Kanthal, bumbac). E-lichidele pentru tigari electronice ce urmeaza a fi puse in vanzare pe site vor fi de calitate (LiQua, TOB si Hangsen). Produsele tip de la Joyetech sunt originale, fiecare dintre acesta dispunand de un ID ce poate fi verificat online oricand, avand la dispozitie si un cod QR astfel incat sa aveti garantia unui produs de calitate si nu de produse contrafacute (copii).
Livrarea comenzilor se va face fie prin curierat, cu plata la livrare (COD = cash on delivery) [15.00 lei] fie prin Posta Romana, tot cu plata la livrare, cu un cost de transport de 8.00 lei insa cu o durata de livrare ceva mai mare avand in vedere infrastructura Postei Romane. Pentru cei care vor sa isi ridice comanda personal de la unul dintre magazinele existente (3 in Bucuresti, 1 in Focsani), nu se perecepe nicio alta taxa. Tot la capitolul “Livrare”, pentru comenzile de minim 200 Lei, comanda va fi livrata gratuit.
Articoul va fi actualizat indata ce vor exista si alte informatii, cel mai sigur dupa lansarea magazinului.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.