7

Domeniu .eu GRATUIT [promo]

In perioada 15.02.2012 – 31.03.2012, la orice pachet gazduire web din gama EHR, GWR sau RG comandat si achitat pe o perioada de minim 3 luni, primiti domeniu .eu gratuit in primul an. Pentru a beneficia de aceasta promotie, folositi codul eugratuit.

Promotia este valabila atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti.

Specificatii:

  1. Pachetele EHR, RG si GWR nu sunt incluse in aceasta oferta.
  2. Domeniul nu va putea fi gazduit in alta parte.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

7 Comentarii

  1. Gigele, aici este blog, nu Yahoo Messenger. In primul rand, mai trebuie studiata gramatica limbii romane, ca a fost data uitarii, pe urma mai trebuie lucrat putin si la comportament si atitudine, deoarece este lipsa de respect si dovada de proasta-crestere. Daca te vei uita sus in stanga, vei vedea ca scrie ‘Blogul ExpertHost Romania’, aici este un fel de avizier si cu siguranta nu este mediul in care se desfasoara discutii care ar trebui sa se desfasoare prin modalitati special folosite pentru asa ceva (ticket, mail, Yahoo Messenger, Livechat).

  2. nu stiam cat sunteti de seriosi…dar am vrut sa ma conving personal…dar cred ca nu sunteti buni de nimic…

    • Daca tu confunzi un blog cu un chat este strict problema TA si nu inseamna ca nu suntem buni de nimic, asa cum neuronul tau mucegait poate sa deduca. Aveai nevoie de informatii? Puteai sa apelezi la 3 variante de a intreba (LiveChat, Suport online si formular contact) si puteai primi un raspuns in timp util. Faptul ca ai postat de 4 ori in 5 minute spune totul despre tine si faptul ca ti-am aprobat mizeriile in mai putin de 15 minute + raspuns, spune totul despre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.