0

Gazduire SSD (hybrid)

Incepand cu luna aceasta (Martie, 2015) vom trece la gazduire SSD si implementa folosirea SSD-urilor in configuratia serverelor pentru a oferi un plus de performanta in calitatea serviciilor oferite incercand sa mentinem acelasi nivel de costuri insa fara a putea promite acest lucru avand in vedere costurile destul de mari la acest upgrade.

De asemenea, exista probabilitatea de a pune la dispozitie abonamente de gazduire full SSD, abonamente la care spatiul alocat va fi in mod evident mai mic decat in prezent iar costul ceva mai mare decat cel actual.

Primul server pe care se va face migrarea catre gazduire SSD va fi serverul “S6”, server care se va afla fizic in Bucuresti reducand timpul de raspuns destul de mult:

Gazduire SSD Experthost.ro
Operatiunea de migrare a conturilor pe noul server, se va face cel mai probabil in intervalul 08.03.2015 – 10.03.2015

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.