0

Licente software noi: RvSiteBuilder Pro si Fantastico DeLuxe

Licente software noi: RvSiteBuilder Pro si Fantastico DeLuxe

La lista licentelor software disponibile (cPanel/WHM, WHMCS, WHMSonic, Softaculous) am adaugat RvSiteBuilder si Fantastico deLuxe ca addons cPanel. Licentele sunt disponibile pentru ambele medii: server VPS si server dedicat. Urmatoarele licente ce vor fi disponibile in curand vor fi: CloudLinux, LiteSpeed, si Trendy Website Builder.

Ce este RVSiteBuilder?

In contextul actual, cand existenta online este necesara pentru a putea promova produsele si/sau serviciile, necesitatea unui site este indiscutabila. La inceput, bugetul alocat nu permite angajarea de personal experimentat, motiv pentru care exista posbilitatea de a va creea propriul site cu ajutorul RVSiteBuilder, un editor WYSIWYG (“What you see is what you get” > ceea ce vezi este ceea ce obtii) ce permite editarea si modificarea sabloanelor (templates) existente, pentru a putea crea site-ul dorit. RVSiteBuilder contine un numar mare de template-uri (peste 700), fiecare template fiind disponibil in 3 culori, userul putand sa modifice pana la cele mai mici amanunte, sa uploadeze imagini si logo-uri, iar daca acesta detine ceva experienta in HTML si CSS poate accessa codul sursa pentru a-l personaliza dupa bunul plac.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.