6

Găzduire gratuită

În perioada 15.07.2011 – 15.09.2011, orice domeniu nou înregistrat beneficiază de găzduire gratuită timp de 3 luni. La expirarea celor 3 luni puteți renunța la serviciul de găzduire sau face upgrade la un alt plan.

Pentru a aplica la această ofertă va rugam folosiți linkul alătura, folosind codul promoțional (voucher)  freehosting: [ aplică ]

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

6 Comentarii

  1. Pai si daca inchid contul de gazduire dupa astea 3 luni mi se inchide si domeniul ?

    • Dacă nu mai doriți să găzduiți domeniul la noi, faceți o cerere de închidere cont (Cont client > Serviciile Mele > Anulare serviciu) si puteți muta domeniul către orice alt provider de astfel servicii, urmând să actualizăm NameServerele cu cele furnizate de noul provider. În cazul în care nu îl veți muta către un alt provider, domeniul nu va mai putea fi accesat la sfârșitul perioadei de gazduire gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*