6

Probleme Filezilla (FTP)

Unii acum au descoperit faptul că Filezilla poate creea probleme în momentul transferului de fişiere. Ce probleme ? Problema acestui client FTP este legată de faptul ca în momentul deschiderii sesiunii FTP, face un număr foarte mare de conexiuni simultane, fapt interpretat de firewall-ul serverului ca fiind un potențial atac, motiv pentru care banează IP-ul. Perioada inițiala este în general de 300-600 secunde iar apoi de 14 zile sau perioadă nedeterminată.

Care sunt urmările adaugării IP-ului in banlist (lista adrese IP banate de server) ? Nu mai puteți accesa panoul de control sau site-ul pâna la momentul în care adminul nu ridică interdicția (unban IP), lucru ce poate dura de la câteva minute până la câteva ore.

Personal, am recomandat celor care s-au lovit de această problemă, să foloseasca TotalCommander, WinSCP (FTP mode) sau alte variante client FTP care nu aduc astfel de probleme.

Dacă sunteți Filezilla addicted, setati numărul de upload/download simultan la 5 conexiuni si șansele să mai aveți probleme sunt aproape nule.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

6 Comentarii

  1. Pingback: Hosting [..]
    • Cu siguranță. Problema va apărea în momentul în care veți folosi un IP deja banat în sistem. Mai corect ar fi să folosiți recomandarea facută de noi în postul principal și în felul acesta veți evita situații mai puțin plăcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.