3

Yoast SEO plugin WordPress & Gantry Framework

Yoast SEO plugin WordPress & Gantry Framework

Foarte multi dintre cei care ati ajuns pe aceasta pagina, folositi pluginul SEO (WordPress SEO by Yoast) sau vreti sa il folositi pentru bloguri, magazine online sau pentru afiliere. In prezent, se pare ca este cel mai complet si complex plugin SEO gratuit si care nu necesita un nivel ridicat de cunostinte pentru a-l configura.

Nu vom face din acest articol un tutorial despre cum sa instalati si sa configurati acest plugin SEO insa va punem in garda ca acesta nu poate fi folosit pe o tema ce foloseste Gantry Framework. Cu siguranta, nu vi s-a pus in vedere acest lucru, cu atat mai mult daca este vorba despre teme platite. In acest caz, programatorul respectiv ar fi pierdut un client si automat niste dolarei.

Framework-ul Gantry este destul de stufos si poate util insa, uneori, excesiv de stufos si de complex! Din experianta, rata de multumire fata de alte frameworkuri, Gantry primeste cu maxima indulgenta nota 5, pe o scara de la 1 la 10, unde 1 = minim si 10 = maxim. Pagina de configurare, in momentul accesarii, are un cpu usage de 20-70% si un timp de incarcare deplina de 4-7 secunde la salvarea setarilor.

Pentru a nu mai lungi vorba, daca vreti sa dezvoltati un proiect iar tema este conceputa folosind Gantry Framework, luati-va adio de la posiblitatea de a folosi WP SEO plugin. Poate in viitor, lucrurile vor fi “fixate” dar tinand cont ca problema este mai veche, nu va bazati pe dezvoltatorii de la Gantry.

Concluzie:

Gantry Framework este incompatibil cu pluginul WordPress SEO by Yoast (Joost de Valk)

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

3 Comentarii

  1. Articol de nici doi banuti, sincer. Cand faci comparatie, adu si ceva dovezi, un link, ceva poze, nu doar vorbe scrise, asa aiurea.

    Poate e asa cum zici tu, poate nu, dar modul in care expui problema, oricum .. lasa de dorit .. si asta in ultimul hal posibil.

    • Nu stiu cine ti-a cerut parerea legata de compatibilitatea la momentul respectiv insa pentru a te ajuta sa-ti modelezi imaginea de post for spam, postul a fost aprobat si chiar ai primit un raspuns.

      • Amice, cel ce face spam .. esti TU. Faci Spam aiurea. Post ptr. a atrage prosti .. titlu aiurea .. post fara introducere / cuprins / si fara inchere .. doar folosesti cuvantul cheie pe care vrei sa atragi vizitele .. si asa ai aici la comentarii de numa .. ca nu le pot citi intr-o 100 de ani … si tu vii sa imi zici mie cum sa scrii un articol?

        Ca dovada de “ciuda” .. ai trecut la numele meu “spam.spam” .. ma ce om .. daca ai ceva de spus .. spune clar si raspicaat .. nu te “impotmolii” .. in propriile cuvinte.

        P.S.
        Am ajus iara pe acest website, deoarece cautam adresa mea de email, unde am postat, sa vad ce si cum .. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.