1

Alaturi de Asociatia Zambet si Suflet pentru Isabel

Bloggerii pentru Isabel! – Asociatia Zambet si Suflet

Despre ce este vorba ? Despre unul dintre sutele/miile de cazuri cand copiii au nevoie de sprijinul nostru, al celorlalti. De data aceasta, actiunea desfasurata online, cu ajutorul celor care detin un site/portal/blog si care ajuta in felul lor aceasta fetita are carei sperante stau in mainile lor, mainile noastre.

Vorbim despre Isabel Sonia Kassai, a carei poveste este detaliata in articolul “Online-ul o sprijina pe Isabel” , poveste pe care va las sa o aflati direct de la cei care fac acest ‘hei-rup’.

Persoana care a sarit imediat in ajutor, si prin intermediul carei am aflat de aceasta campanie, este Cabral pentru care, intr-un singur cuvant, insumeaza o duzina de atribute: “chapeau“.

Pe aceasta cale, va cerem si noi acelasi ajutor. Voua, cei care ne cititi si chiar si celor care spameaza cu tot felul de linkuri in comentarii. Ce aveti de pierdut daca dati o mana de ajutor, cel putin cu un banner afisat pe site ? Alaturati-va in lista bloggerilor umanitari si va garantez ca va veti simti utili cu ceva in plus. Cei de la Asociatia Zambet si Suflet va vor da mai multe detalii daca nu ati inteles mecanismul: ei vor vinde spatiul publicitar pe care il puneti la dispozitie, iar banii stransi vor fi folositi la ajutarea acestui copil care nu a avut cu ce sa greseasca pe lumea asta.

Dovediti ca umanitatea nu a fugit si ea din Romania !

Multumesc celor care se vor implica alaturi de noi.

Gabriel S.

CautatoriiDePovesti.ro

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.