0

Servere VPS mai ieftine

Servere VPS mai ieftine

Luna Octombrie (2012) vine cu noi preturi la servere VPS unmanaged pentru o perioada de 3 luni (15.01.2013).

Noile preturi sunt:

VPS1 (512MB RAM garantat) – 13.50 € 11.90 € lunar la plata anuala (142.80 €/an)

VPS2 (1GB RAM garantat) – 25.90 € 24.90 € lunar la plata anuala (298.80 €/an)

VPS3 (2GB RAM garantat) – 49.90 € 46.90 € lunar la plata anuala (562.80 €/an)

VPS4 (4GB RAM garantat) – 95.00 € 89.00 € lunar la plata anuala (1,068.00 €/an)

Pentru cei care isi pun intrebarea “Ce este un VPS?” explicatia pe intelesul lor ar fi ca un server VPS este virtualizarea unei parti dintr-un server dedicat ce ruleaza asemenea unui server independent desi face parte dintr-o unitate generala. Altfel spus, poate fi asemenat cu un mini server dedicat datorita faptului ca dispune de resurse garantate (CPU si RAM) precum si sistem de operare independent de nod astfel incat fiecare VPS de pe nod poate rula propriul sistem de operare cu setari custom, in functie de utilizarea acestuia, reprezentand un mare avantaj fata de gazduirea partajata (shared hosting) unde setarile serverului sunt aplicate tuturor utilizatorilor (clientilor). Cu siguranta unii dintre voi ati intalnit situatii in care aveati nevoie de configurari specifice pentru functii php, configurari ce sunt necesare rularii anumitor scripturi/platforme insa acestea au fost dezactive in mediul shared din motive bine intemeiate.

Alegand solutia unui server virtual (VPS) puteti aplica orice setare astfel incat sa puteti rula scripturile conform cerintelor de instalare . Administrarea unui server se face initial prin intermediul consolei si bazata pe comenzi, un ajutor in acest sens fiind prezenta unui panou de control (ex. cPanel) care ofera o interfata vizuala ce va permite configurarea serviciilor esentiale (FTP, wbserver, server mail, DNS, IPs) precum si notiuni minime de securizare.

Un alt avantaj major il reprezinta posibilitatea de a reinstala sistemul de operare intr-un timp extrem de scurt (5-15 mins) precum si faptul ca poate fi upgradat fara sa necesite oprirea acestuia (shutdown), noile resurse fiind alocate imediat.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.