2

Gazduire gratuita pentru site-uri statice

Gazduire gratuita pentru site-uri statice (HTML)

De-a lungul timpului am primit o sumedenie de cereri pentru a gazdui gratuit diverse genuri de site-uri. Unii au primit aceasta mana de ajutor, altii nu. Din pacate, s-a dovedit ca nu toti merita, motiv pentru care, in ideea de a evita situatiile in care cei care beneficiaza de acesta “intelegere” au o oarecare lipsa de bun simt in ceea ce priveste consumul de resurse, vom oferi aceasta posibilitate pentru site-uri ce nu necesita Mysql db. Pentru cei care nu au inteles raspunsul negativ la cereri, speram ca acest post sa faca lumina.

De la inceputul anului am redus drastic numarul celor acceptati, urmand sa atingem nivelul de “0 (zero) sponsorizari noi” si sa re evaluam pe cele existente.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

2 Comentarii

  1. Salut!
    Am si eu niste intrebari: in cat timp se activeaza contul? Se baga reclame automat pe sait ? Trebuie sa pun legatura spre voi ?

    • Salutare Florian
      1. Contul se activeaza instant
      2. Nu exista niciun fel banner inserat automat pe site-ul tau
      3. Daca vrei sa fii fair-play, o poti face. Pentru moment nu este o conditie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.