3

Cupon reducere găzduire web pentru utilizatorii SeoPedia

Pentru utilizatorii forumului SeoPedia există un cod promo (voucher) ce vă oferă o reducere de 10% pentru majoritatea pachetelor găzduire web din protofoliu. Folosiți codul seopedia la finalizarea comenzii și verificați aplicarea reducerii.

Numărul de utilizări disponibile: 100.

Notă: pachetele găzduire web cu plata prin SMS nu se incadrează în această ofertă, ci numai cele cu plata online, transfer bancar sau Paypal (Start, Economic, Premium, Business, Business +, Experthosting, și RG * )

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

3 Comentarii

  1. Pe forum nu am vazut sa ne spuneti despre cuponul acesta (seopedia). De ce nu anuntati si acolo pentru ca sunt utilizatori care cauta sa schimbe firma de hosting?

    • Nu a fost anunțat pentru a nu fi interpretat greșit de către unii utilizatori. Acesta este un mod de a contribui în sprijinul acestei comunități extrem de utilă pentru cei care într-adevăr vor să învețe ceva. Până în prezent, au fost câțiva utilizatori care au folosit codul 🙂 Google este prieten bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.