3

Găzduire web personalizată (Custom hosting plan)

Așa cum am anunțat și pe pagina dedicată noutăților, oferim posibilitatea de a vă creea propriul pachet de găzduire web (custom hosting plan) în funcție de resursele necesare fiecăruia dintre voi. Baza de plecare este de la 100 MB spațiu alocat, 1 GB transfer lunar, 1 domeniu găzduit, subdomenii și conturi FTP nelimitate, punct de la care puteți personaliza pachetul după bunul plac: spațiu, trafic lunar, număr conturi email, număr baze de date MySQL și număr domenii găzduite suplimentar (în afara domeniului de bază, inclus in pachet).

Ținând cont că pachetul trebuie creeat manual pentru fiecare comanda, timpul de activare va fi decalat cu puțin, față de pachetele uzuale unde activarea este mult mai rapidă.

Dacă aveți propuneri/sugestii vis-a-vis de acest serviciu, așteptăm mesajele voastre.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

3 Comentarii

  1. Pingback: Alegere hosting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.