2

Suspendare servicii cu plata prin SMS

Suspendare servicii cu plata prin SMS

Incepand de astazi, suntem nevoiti sa suspendam serviciile cu plata prin SMS fara a putea aproxima cand vor fi reluate. Motivul ? Procesatorul prin intermediul caruia se opereaza/desfasoara acest gen de microplati, se pare ca are ceva dificultati atat tehnice cat si financiare. Pentru cele tehnice, avem certitudinea datorita faptului ca nu de putine ori a trebuit sa cerem verficarea unor tranzactii ce nu au fost confirmate de sistemul dumnealor, tranzactii care insa au fost validate (taxate) de operatorul de telefonie mobila.

Preferam sa gandim si sa actionam in varianta optimista unde, sa spunem, nu ar exista si impasul financiar insa tinand cont ca din luna aprilie pana in prezent tot nu s-au achitat de obligatiile de plata catre noi, restante de ordinul a mii de RON, optimismul nu poate rezista si se transforma in varianta monocroma: pesimism.

Atunci cand varianta pesimista se va confirma, vom urma procedura legala pentru a ne incasa banii.

Nu vom face cunoscut numele societatii respective decat atunci cand vom posta un articol separat, unde vom detalia situatia daca va mai fi cazul.

Servicii afectate: gazduire web (sms hosting), servere VPS, inregistrare si reinnoire domenii cu plata prin SMS.

Clientii activi isi vor putea achita in continuare serviciile active insa nu vor mai putea fi plasate comenzi noi pentru aceasta categorie de pachete gazduire web, servere VPS sau inregistrare domeniu.

In paralel vom incerca implementarea sistemului de plata prin SMS la un alt procesator care, pentru moment, se comporta ireprosabil.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.