1

Probleme server S1

Se pare ca serverul S1 are o problema legata de validarea licentei LiteSpeed WebServer, motiv pentru care am fost fortati sa trecem pe Apache. Toate verificarile si testele facute nu au confirmat ca ar fi o problema cu aplicatia in sine si nici cu licenta care este la jumatatea perioadei de valabilitate.

Intr-un mod stupid, faptul ca licenta nu a putut fi (re)validata, a oprit serverul web si implicit posibilitatea de a accesa site-urile gazduite pe serverul respectiv. Am apelat deja si la furnizorul licentei, si la producatorul software pentru a gasi o rezolvare. Contrar asteptarilor, timpul de raspuns este unul la care nu ne-am fi asteptat nici in cele mai pesimiste presupuneri, tinand cont de urgenta situatiei. Faptul ca serverul este monitorizat de-a ajutat sa aflam in timp util de acest incident si sa cautam o solutie, operatiune care, cu siguranta nu va dura doar 20-30 minute. Serverul urmeaza a fi restartat (reboot) insa downtime efectiv nu va depasi 2-3 minute iar daca se intampla sa vi se afiseze o pagina de eroare intre timp, nu este cazul sa va impacientati.

Din pacate, timpul de incarcare al paginilor va fi putin mai mare insa important este ca siteurile sa fie accesibile. Daca apar probleme legate de functionalitati PHP, va rugam sa folositi sistemul de ticketing unde sa ne furnizati informatii cat mai concrete pentru a putea stabili cauza probabila si cauta solutii.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Un comentariu

  1. La 3 zile de la semnalarea problemei, tot nu am primit nici macar un raspuns de la support. 3 zile, nu 3 ore. De rezolvat problema (in ceea ce ii priveste), nici nu mai intra in discutie, asa ca am achizitionat o alta licenta si totul este ok acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.