0

Probleme retea | Network issue (S1)

Se pare ca in ultimele 48 ore au fost ceva probleme legate de conectivitatea externa (international) motiv pentru care site-urile de pe serverul S1 nu au putut fi accesate decat din Romania. Nu a fost o situatie legata de configurarea serverului sau de probleme la acesta ci de un echipament din Datacenter. Din acest motiv, site-urile de monitorizare uptime au sesizat si afisat erori de downtime insa tinand cont de aspectul de mai sus downtime-ul este incorect atata vreme cat serverul a rulat iar site-urile au putut fi acesate.

Desi nu este singurul server din centrul de date respectiv, doar pe S1 a aparut acest caz, etichetand situatia ca una ‘locala’ si nu una globala.

Chiar daca nu a fost vina noastra directa, ne cerem scuze pentru incident si apreciem intelgerea unora dintre clientii gazduiti pe acest server.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.