0

Demo VPS – de ce nu ?

Demo VPS – why not ?

Așa cum se înțelege și din titlu, în acest articol vom explica de ce am inchis subiectul “demo vps/perioadă de probă“.

În ideea de a putea oferi clientului posibilitatea de a testa viteza de transfer si capacitatea de procesare a unui server, a fost o perioadă în care am acoperit acest beneficiu, fără implicații financiare. 3 zile la dispoziție pentru a face testele necesare, a se obișnui cu acest mediu, am considerat ca fiind un timp suficient de lung pentru cei care sunt rude cu “Toma Necredinciosul”. Bad idea !

Ce s-a întâmplat de am renunţat la acest concept ? Faptul ca s-a ajuns la un procent de nesimţire de aproape 70% venit din partea celor care au primit in teste un server VPS. Care nesimţire? Cea care le-a permis să folosească serverul pentru spam, DDOS, scann sau alte activităţi din gama ”hacking & intrusion”. Din păcate pentru cei aproximativ 30% care au avut intenții bune, a trebuit sa suprimăm acesta posibilitate pentru a ne pune la adăpost de notificări sau reclamații.

Unii dintre voi, cei care într-adevăr sunt bine intențonați, veți fi (poate) dezamăgiți de această decizie și le veți face provizii de carne, în dulcele stil românesc, celor din cauza cărora s-a ajuns aici însă, This is it!

Pentru cei care întreaba dacă există perioada proba VPS, răspunsul este scurt: Nu.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.