0

Actualizare NS Experthost.ro

Actualizare NS (nameservere) Experthost.ro

Conform planului de organizare recent, vom gupa si modifica NS-urile folosite la abonamentele de gazduire astfel incat sa poata fi mai usor de utilizat si identificat.

Ideal, ar fi sa poata fi corelate/folosite conform cerintelor si pentru serverele la care acestea sunt actualizate, dupa cum urmeaza:

nsa,experthost.ro si nsb.experthost.ro => ns7.experthost.ro, ns8.experthost.ro, ns9.experthost.ro

ns0.experthost.ro, ns.experthost.ro, ns1.experthost.ro => ns.experthost.ro, ns1.experthost.ro, ns2.experthost.ro

ns3.experthost.ro => null

ns4.experthost.ro, ns5.experthost.ro si ns6.experthost.ro => nemodificate

ns.ro-gazduire.com, ns1.ro-gazduire.com, ns2.ro-gazduire.com => ns7.experthost.ro, ns8.experthost.ro si ns9.experthost.ro

ns1.gwr.ro, ns2.gwr.ro, ns3.gwr.ro => ns7.experthost.ro, ns8.experthost.ro si ns9.experthost.ro (optional)

Recomandarea noastra este sa ne cereti parerea asupra NS-urilor corecte ce urmeaza a fi folosite (new/update) astfel incat sa existe continuitate in folosirea serviciului.

In situatia in care nu aveti deja un cont activ, aceste informatii va vor fi furnizate automat, odata cu activarea contului in urma finalizarii corecte a procesului de comanda.

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.