Protejat: ada

Nu ti-am mai scris acolo pentru ca ti-ar aparea poate prea multe linii de citit si n-ai avea rabdare sau ar fi mai greu de urmarit.

So …

Tu esti fara cuvinte ? What about me ? Nu ca nu as avea ce spune, dar sunt multe, foarte multe, mult prea multe de spus ca sa le pot spune intr-o fraza sau in cateva randuri de messenger. As putea scrie o carte cu cate as avea de spus desi uneori nu as gasi cuvinte care sa exprime exact, cu maxima acuratete ce a fost si ce este inside. Ce ma uimeste extraordinar de mult, este faptul ca nu credeam ca poate mocni atata vreme si sa fie nevoie doar sa te vad ca sa simt efectul. Nu este vorba de vineri, sau de acum 2 saptamani. Daca stiai asta, odata in plus, iti dai seama ca nu mint; daca nu stiai, afli (desi nu cred ca nu ai fost suficient de constienta de toate astea pana acum).

Speachless? Speachless am fost eu de multe ori cand stateam in fata ta la masa, ma uitam la tine si ma simteam ca o baterie pusa la incarcat. Am observat ca te uitai doar 1 secunda, dupa care schimbai privirea in alta parte dar n-a contat. Erai acolo. La jumatate de metru de mine. Pentru mai mult de 30 mins, si doar noi doi. Means a lot! Ti-am admirat fiecare pixel de pe chip si dupa ce am terminat, nu era de-ajuns, si o luam de la capat. Sa-ti mai spun ca dupa ce ti-ai dat cu nu stiu ce pe buze si erau so shiny, imi venea sa ma ridic si sa musc usor una dintre ele? Nu-ti spun o:-) Daca mintea pote fi controlata cumva, trairile nu.

De ascuns, da, stiu si observ. De reprimat, doar daca te minti (la modul general, nu pentru tine) insa la un moment dat ti se pare incorect si imposibil sa te minti intr-una si nu ai vrea sa ti se intample sa fii mintita pe acelasi subiect. Right ?

Nu stiu daca am facut sau nu bine sa imi franez unele imbolduri insa tot ce am vrut, a fost sa nu fiu nici sufocant, nici taran (behavior), nici abuziv fata de increderea pe care mi-ai acordat-o atunci cand ai acceptat propunerea de a iesi amandoi. N-ai idee cat as fi vrut sa ma las dus de val, sa … act as I feel dar decat sa stric ceva frumos, mai bine asa.

Nu ma pricep sa spun sau sa compun poezii, nu ma pricep sa iti cant sub balcon (well, la poarta in cazul nostru 🙂 ) dar incerc sa iti spun cu cuvintele mele, ca intre oameni maturi, tot ce se poate spune. Ceva gen translator intre ‘inside’ si tine.

Speachless?

Eu da, cand ma uit la poze de-ale tale (“cu tine” nu am :D). Da, speachless, cu un nod in gat si unul in stomac. Cele vechi-vechi inca nu le-am gasit desi am cautat de dimineata pe calculatorul din casa, dar unele de prin 2006 le-am pastrat. Erai blonda :”> Speachless? Da, tot eu, citind loguri vechi. Exact, le am 🙂 O parte cred ca s-au pierdut cand mi s-a virusat calculatorul, prin 2003-2004 dar sigur le am puse pe un CD insa daca a mai rezistat pana acum, o sa il gasesc…

Speachless si cand ascult niste melodii care, sa fie al naibii, te fac sa oftezi si sa iti dai cu mana peste fata, ca si cum ti-ai da jos o panza de paianjen de pe ochi. Piese gen ‘One more night‘, gen ‘can’t stop loving you’, gen ‘I love you more than you’ll ever know’ sau versuri gen ‘I wanna kiss you but I want it too much’ ori ‘when God made you, he must have been thinking about me’ sau mai nou, din piesa pe care ti-am dat-o seara. ‘Si cat de departe gandul sa mi-l ascund/Ca sa nu-mi aminteasca de tine/Cat de adanc sa-mi ingrop inima, ca sa nu se mai zbata in mine?’. See now ?

 

alex stef (19.03.2012 15:03:00): u drive me crazyyyyyyyyyyyyyyyyyy
alex stef (19.03.2012 15:03:02): jesus

Ce noroc pe mine ca nu ai niciun efect asupra mea… Niciunul rau 🙂 In afara de faptul ca sunt dizzy fara sa beau, in afara de faptul ca imi creste tensiunea fara sa beau cafea si in afara de faptul ca simt ca ma sufoc fara sa am un calus in gura, toate astea cand ma gandesc la tine sau vorbesc cu tine (indiferent ca este la telefon, pe net sau face to face), totul e so fucking great…! Ah, ca imi vine sa te sun de 10 ori pe zi, sau ca seara, stand in pat imi vine sa iti dau un mesaj, even empty, nu se pune, doesn’t mean you drive me crazy ? Ca sper sa ma vad in treacat cu tine in trafic, cum se cheama? Ca daca am un drum prin oras, doar sa trec prin fata portii tale m-iar scadea tensiunea, cum se cheama ? 🙂

Corect, stiu ca stii, dar ai confirmarea, in caz ca erau supozitii.

PS: mai aprinde o tigara, ca si eu am facut la fel 😉

 

Experthost.ro

Prezenți pe piața de servicii web sub acest nume, din 2006, am încercat să găsim soluția optimă, ca echilibru între servicii de calitate si prețuri cât mai mici posibile. Încercăm să fim cât mai aproape de perfecțiune și să păstrăm o relație frumoasă atât cu clienții cât și cu partenerii însă acest lucru nu prespune concesiuni numai din partea noastră.